FSSC 22000

AIBI-CS, mevcut ISO standartlarına dayanan gıda güvenliği ve gıda ambalajı için FSSC 22000 standartlarına sertifika sunmaktadır.

Standart Neleri Kapsar?

Bu standartlar gıda yasallığını ve güvenliğini kapsar, ancak kaliteyi kapsamaz.

FSSC 22000, gıda güvenliği sistemleri için aşağıdakilere dayalı bir sertifikasyondur:

  • Gıda güvenliği yönetim standardı ISO 22000: 2005 food ‘Gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gereksinimler ‘
  • Gıda üretimi için gıda güvenliği ön koşulları – ISO / TS 22002-1
  • Ambalaj üretimi için önkoşul programları – ISO / TS 22002-4
  • Sertifikasyon için ek FSSC 22000 gereksinimleri
  • Yem ve hayvansal gıda üretimi için gıda güvenliği ile ilgili ön şart programları ISO / TS 22002-6.

Zaten ISO 22000’e göre sertifikalı şirketler, yalnızca ISO / TS 22002-1 (gıda üreticileri) veya ISO / TS 22002-4’e (ambalaj üreticileri) karşı ek bir incelemeye ve bu sertifikasyon şemasını karşılamak için sertifika için ek FSSC 22000 gerekliliklerine ihtiyaç duyacaktır.

Faydaları Nelerdir?

FSSC, riske dayalı gıda güvenliği yönetim sistemi olduğundan daha fazla esneklik isteyen şirketler için genellikle iyi bir seçimdir. Diğer bir avantaj, ISO 22000 çerçevesi ile FSSC 22000’in gıda güvenliği yönetim sisteminizin Kalite, Çevre veya Sağlık ve Güvenlik gibi diğer risk bazlı yönetim sistemleriyle entegrasyonuna izin vermesidir.

FSSC denetimleri aynı zamanda iki ayrı denetim aşamasına ayrıldıklarından, tam denetim için hazır olup olmadıklarını görmek için önce yazılı programlarını gözden geçirmek isteyen şirketler için de iyidir: belgeler ve tesis. Şirketler, nihai puanlarını etkilemeden iki denetim aşaması arasında düzeltme yapabilir ve bu da uzun vadede tasarruf sağlayabilir.

Neden AIBI-CS Seçmeliyim?

  • AIBI-CS denetçileri iyi kalibre edilmiştir, yani müşterilerimizin Sertifika Organı’ndaki prosedür hatası nedeniyle sertifikalarını iptal etme veya geri alma olasılıkları daha düşüktür.
  • AIBI-CS, değerli müşterilerimize sektördeki en rekabetçi fiyat noktalarında mümkün olan en iyi ürün ve hizmetleri sunmayı taahhüt eder.
  • AIBI-CS’yi sertifika kuruluşu olarak kullanan şirketlerin% 90’ı bizimle kalıyor. Sektör ortalaması% 79,9’dur.

Hazırlanıyor…



Bir cevap yazın

WhatsApp chat